Over ons

Het Centrum voor conflictmanagement “Exconflicto” is een initiatief van BECI- Kamer van Koophandel Brussel met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en bMediation.

Conflicten zijn een onmiskenbare bron van ergernis en kunnen veel schade berokkenen. En toch maken ze deel uit van het leven van een onderneming….

Met Exconflicto
  • Zijn wij van mening dat conflictmanagement deel uitmaakt van het ESG-beleid van een onderneming;
  • Zijn wij van mening dat een duurzaam beheer van de relaties met stakeholders vereist dat eventuele spanningen maximaal met hen moeten worden vermeden en aangepakt;
  • Zijn wij van mening dat, indien conflicten deel uitmaken van het leven van een onderneming, telkens de meest gepaste aanpak dient te worden verkozen;
  • Zijn wij van mening dat het beheer van conflicten deel uitmaakt van het streven naar een continue verbetering van de organisatie van de onderneming.
 
Een conflict?
Exconflicto centraliseert op één plek alle oplossingen die het best beantwoorden aan de aard van uw geschil. U vindt er ook tools, advies en praktische tips om de aanpak van mogelijke conflicten op de best mogelijke manier te beheren.

Want een conflict vermijden is altijd beter!
Exconflicto@thekitchen
Ruzies in de keuken, al eens meegemaakt?

Exconflicto@thekitchen zijn korte, dynamische en praktische capsules over een specifiek onderwerp met experts waarvan pragmatisme in hun DNA zit. Neem een paar minuten de tijd om enkele recepten te ontdekken om ervoor te zorgen dat een conflict niet in de soep draait!
Dit zal u ook interesseren:
Nuttige links
Onze kantoren
Louizalaan 500,
1050 Brussel
info@exconflicto.be
Ons bereiken